Kystliv Holbæk søger en ny dygtig Kystlivsbådebygger

Kystliv Holbæk søger en ny dygtig Kystlivsbådebygger

Kystliv Holbæk søger en ny medarbejder, der bliver glad af at arbejde med mennesker, og som er fortrolig med bådebygning, maritime håndværk og kystfriluftsliv.
Kystliv Holbæk er en forening etableret i 2018, med en mission om lokalt og nationalt, at skabe en ny og stærkere relevans for brugen af vores kystnære natur og kultur. Vi arbejder på at inddrage og aktivere mennesker i alle livssituationer.
Sejladsen og brugen af egnstypiske traditionsbåde på vandet til fiskeri og kystfriluftsliv, samt de håndværk der har at gøre med bygning og vedligehold af bådene, er de aktiviteter vi konkret arbejder med. Vi arbejder så vidt muligt i naturmaterialer, og vi har en bæredygtig tænkning og tilgang i alle aktiviteter.
Kystlivs formål er at skabe fællesskab, identitet og læring, med afsæt i den lokale traditionelle kystkultur.
Det vil sige, at Kystliv ikke eksisterer med det formål at bygge både og sejle, men med det formål at skabe fællesskab, identitet og læring.
Bådene, fiskeriet, sejladsen og håndværket er altså redskaber vi bruger for at opnå selve formålet.
Dette foregår konkret gennem masser af aktiviteter med skoleelever, maritim ungdomsklub og ungdomsskole, laugsarbejde, kurser og en lang række af andre arrangementer og aktiviteter.
Vi arbejder med børn, unge og voksne. Du vil på sigt komme til at arbejde med kursusaktiviteter og uddannelse for professionelle.
Du skal have lyst til og måske erfaring med undervisning, formidling samt at sætte gang i og styre aktiviteter og undervisning.
Du skal være god til at interagere med mennesker i alle aldre, og det er meget vigtigt at du glædes ved at møde den enkelte elev eller skoleklassen, den unge i den maritime ungdomsklub eller den voksne i bådelauget.
Du skal være erfaren småbådssejler og have lyst til at udvikle denne færdighed i traditionsbåde. Du skal som minimum have duelighedsbevis for lystsejlere - eller være parat til at tage det kort efter evt. ansættelse.
Du skal have lyst og kendskab til friluftsliv og have lyst til at lede en gruppe sikkert på vej.
Du skal være fortrolig med mindst et maritimt håndværk.
Særlig klinkbådebygning er vigtig, men også sejlsyning og rebslåning er relevante fagligheder.
Hvis du ikke er meget rutineret i alt hvad vi ønsker, så søg alligevel - Kystliv er et sted hvor du kan udvikle din faglighed.
Der vil være vekslende arbejdstider og flere sammenhængende arbejdsdage på lejrture og i forbindelse med weekendarrangementer.
Ansøgninger sendes til: tm@kystliv.dk / Leder af Kystliv Holbæk Ture Møller
Ansøgningsfrist:18 juni 2023
Tiltrædelse: Primo / medio august 2023 / Ansøg ikke via Facebook eller Instagram